Home Temperatura TC110-2MB Software
temperatura   umiditate   presiune   presiune rapid variabila   presiune diferentiala   viteza vantului   impulsuri   eveniment   stare   soc   vibratie / trepidatie  
Kestrel                             

 

 

TC110-2MB - Inregistrator de Temperatura bazat pe Termocuplu, cu memorie extinsa

  Specificatii tehnice   Accesorii   Software    

Software

Pachet Software SVP-Standard
Software de Baza
Pachet Software SVP-Secure
Software de Baza pentru Inregistrator
(inclus in pretul unui anumit accesoriu - vedeti Accesorii)

Software (program pentru computer) bazat pe Windows, pentru colectarea, afisarea si analiza datelor Inregistratorului.Pachet Software SVP-Standard
(pret separat)

Software de Validare IQ/OQ/PQ* fara caracteristici de securitate.
Contine caracteristicile si functiile Software-ului de Baza a Inregistratorului.
Include:
- documentul IQ/OQ/PQ si instructiuni de validare
Pachet Software SVP-Secure
(pret separat)

Software de Validare IQ/OQ/PQ* cu caracteristici de securitate.

Software legalizat in conformitate cu FDA 21 CFR Fascicolul 11*.

Acest Software contine functii suplimentare pentru lucrul cu semnaturi electronice, coduri de acces, fisiere de date sigure si un sistem automat pentru controlul si inregistrarea actiunilor utilizatorilor in lucrul cu fisierele de date, conform cerintelor 21 CFR - Fascicolul 11, servind la asigurarea integritatii datelor.
Contine caracteristicile si functiile Software-ului de Baza a Inregistratorului.
Include:
- documentul IQ/OQ/PQ si instructiuni de validare* IQ/OQ/PQ = Installation Qualification / Operational Qualification / Performance Qualification - Calificarea Instalarii / Calificarea de Functionare / Calificarea Performantei (validari / legalizari, probe, masuratori, dovezi documentate privind instalatiile si echipamentul, respectarea specificatiilor din proiecte, cerinte de calibrare, teste de laborator, procese de fabricatie, limite ale duratei acestor procese, capacitatea de mentinere a productiei unui produs conform specificatiilor stabilite si atributelor de calitate. Aceste documente dovedesc calitatea unui produs fabricat.)

* 21 CFR Fascicolul 11
21 Code of Federal Regulations Part 11 (Codul 21 de Regulamente Federale ale Departamentului SUA pentru Sanatate si Servicii Umane - Fascicolul 11 - referitor la Inregistrari Electronice si Semnaturi Electronice)

www.fda.gov/ora/compliance_ref/part11

www.fda.gov/cder/guidance/5667fnl.htm

* FDA = US Food and Drug Administration (Administratia SUA pentru Alimente si Medicamente - 
Agentie a Departamentului SUA pentru Sanatate si Servicii Umane responsabila cu promulgarea 
regulamentelor pentru siguranta celor mai multe tipuri de alimente, medicamente, vaccinuri, 
produse medicale biologice, dispozitive radioactiv-emisive, produse veterinare si cosmetice, 
etc.)
Hardware si Software minim necesar pentru compatibilitate cu variantele de software ale Inregistratorului de date TC110-2MB

Un computer (PC) IBM sau compatibil cu urmatoarele caracteristici:

  • PC - compatibil Pentium(R) - class system
  • Windows 95/98/NT/2000/XP
  • Monitor SVGA Color (rezolutie 800 x 600)
  • 128 Mb RAM
  • Cel putin 30 Mb spatiu liber pe hard disk (pentru instalare).
  • CD-ROM
  • Un port serial disponibil 9 pini tata (COM) (pentru cablul interfetei seriale - IFC110) sau un port USB disponibil (pentru cablul interfetei USB - IFC200).


Caracteristici comune celor 3 variante de software

Grafice Multiple Analiza simultana a datelor de la mai multe inregistratoare sau desfasurari. Comutare usoara la o singura serie de date.
Inregistrare in Timp Real Colectarea si afisarea datelor in timp real (stocarea si afisarea datelor pe masura ce Inregistratorul continua sa inregistreze date noi).
Cursor Grafic Afisarea masuratorilor dupa momentul masurarii, valuarea masuratorii, parametru sau numarul de esantionare printr-un singur click.
Tabelarea Datelor Vizualizarea datelor sub forma de tabel, cu acces rapid pentru perioade de timp detaliate, momente de timp, valori si notatii / comentarii pentru date.
Optiuni de Reprezentare la Scara Functia "autoscale", de reprezentare automata a datelor la scara, potriveste datele la ecran sau permite utilizatorului sa introduca manual propriile sale valori.
Optiuni de Formatare Schimbarea culorilor, stilurilor de linii, optiuni de plotting (trasarea in imaginea graficului a unui caroiaj din linii drepte, asemanator hartiei milimetrice), prezentarea sau ascunderea rapida a canalelor.
Statistica Calcularea de valori medii, minime, maxime, a Abaterii Normale si a Temperaturii Cinetice Medii printr-o simpla apasare de buton.
Exportul Datelor Exportul datelor intr-o varietate de formate obisnuite, sau transpunerea datelor in Excel printr-un singur click.
Calibrare Calculeaza automat si stocheaza in memorie parametrii de calibrare.
Configurarea Inregistratorului Usor de instalat si de lansat cu un start imediat sau intirziat (temporizat), ritmul de stocare preferat si ID-ul dispozitivului (identificatorul Inregistratorului).
Comunicatii Instaleaza automat portul de comunicare sau permite utilizatorului sa selecteze configuratia.
Tiparire Tiparire automata a datelor in format grafic sau tabelar.


temperatura   umiditate   presiune   presiune rapid variabila   presiune diferentiala   viteza vantului   impulsuri   eveniment   stare   soc   vibratie / trepidatie  
Kestrel                             

< Sus >

Copyright Ascora 2009-2010 Toate drepturile rezervate
Toate produsele Temperatura