Home » Inregistratoare de Date cu emitator radio incorporat (wireless) - pag. 1 » pag. 2
temperatura   umiditate   presiune   presiune rapid variabila   presiune diferentiala   viteza vantului   impulsuri   eveniment   stare   soc   vibratie / trepidatie  
Kestrel                             

 

 

Inregistratoare de Date cu emitator radio incorporat (wireless) (seria RF)

         

Prezentare si Caracteristici Comune

Componente de Sistem si Instalare

Urmatoarele componente sunt necesare pentru a instala cu succes si a folosi Inregistratoarele de Date din aceasta serie:

- un computer personal (PC) ruland sub sistemul de operare Windows (Windows 95 sau superior)
- un Inregistrator de Date din seria RF (a celor cu emitator radio)
- un modul receptor radio RFC101A si transformatorul pentru acesta de la retea, pentru receptia transmisiilor radio de la Inregistratorul de Date
- un cablu de interfata IFC110 pentru comunicatia seriala cu Inregistratorul de Date
- software pentru Inregistratorul de Date, inclus cu RFC101A sau IFC110

Pentru a configura Inregistratorul de Date si pentru a-l inregistra in computer (PC) pentru receptia datelor, conectati-l la computer prin cablul de interfata seriala IFC110, dupa cum se arata in fig. 1 de mai jos:

Conectarea cablului de interfata IFC110
Fig. 1    Conectarea cablului de interfata IFC110

Pentru a instala sistemul pentru receptia radio a datelor, conectati modulul receptor RFC101A la computer (PC). Conectati transformatorul receptorului RFC101A la o sursa (transformator) de curent 110VAC (dupa cum se arata in fig. 2). In cele mai multe cazuri, cablul de interfata IFC110 va trebui deconectat de la computer pentru a face loc modulului receptor RFC101A. Daca computerul are mai multe porturi COM disponibile, modulul receptor poate fi conectat la un port COM diferit, lasand astfel si cablul IFC110 conectat. Pentru a comuta intre cele 2 moduri de transfer de date (prin cablul IFC110 sau prin receptorul radio RFC101A), pur si simplu comutati la portul COM corespunzator din meniul “Communications” (Comunicatii) al software-ului (programului) Inregistratorului de Date.

Conectarea modulului receptor radio RFC101A
Fig. 2    Conectarea modulului receptor radio RFC101A
< Sus >

Copyright © Ascora 2009-2010 Toate drepturile rezervate