Home Inregistratoare de Date cu emitator radio incorporat (wireless) - pag. 1
temperatura   umiditate   presiune   presiune rapid variabila   presiune diferentiala   viteza vantului   impulsuri   eveniment   stare   soc   vibratie / trepidatie  
Kestrel                             

 

 

Inregistratoare de Date cu emitator radio incorporat (wireless) (seria RF)

         

Prezentare si Caracteristici ComuneIntroducere

Componente de Sistem si Instalare

Extinderea Razei de Actiune cu RFExtender

         Sistem RFExtender Simplu

         Sistem RFExtender Complex

Inregistrarea Instrumentului (Inregistratorului) intr-un Sistem

Utilizarea mai multor Inregistratoare de DateIntroducere

Aceste Inregistratoare de Date din seria RF, cu emitator radio incorporat, reprezinta o solutie simpla pentru aplicatii de colectare a datelor. Aceste Inregistratoare sunt alimentate de o baterie interna inlocuibila de catre utilizator. Ele transmit date in timp real direct catre un computer (PC) pentru monitorizare. Ca si seriile standard de Inregistratoare de Date, sunt simplu de folosit si optiunile lor de configurare flexibila permit integrarea usoara intr-o larga diversitate de aplicatii. Aceste Inregistratoare au, pe langa emitatorul radio, si memorie proprie incorporata, asa ca pot inlocui complet Inregistratoarele de Date existente si Inregistratoarele cu Banda, in acelasi timp asigurand in plus o conexiune radio la datele inregistrate. Aceasta memorie poate servi ca rezerva pentru protectia datelor in caz de interferenta pe canalul radio sau in cazul intreruperii serviciului la computerul de monitorizare. 

Datele transmise radio sunt codificate similar standardului serial RS232, la o viteza de transfer radio a datelor de 4.800 baud. Semnalul radio emis este detectat de catre modulul receptor RFC101A si convertit in semnale RS232, care sunt transferate portului COM al computerului (PC) de monitorizare. 

Tipul emitatorului si metoda de codificare permit dispozitivului sa foloseasca puterea la iesire maxima admisibila specificata de FCC (Federal Communications Commission - Comisia Federala a Comunicatiilor SUA) si deasemenea minimizeaza cantitatea de energie a bateriei necesara pentru transmisie. Aceasta ofera utilizatorului cea mai buna raza de actiune posibila si deasemenea asigura o durata lunga de functionare a bateriei. 
Pentru a satisface normele FCC, Fascicolul 15.231, transmisia datelor dureaza sub 1 secunda si intervalul periodic minim dintre transmisii permis de catre dispozitiv este de 30 secunde.< Sus >

Copyright Ascora 2009-2010 Toate drepturile rezervate